Week van de Geletterdheid lanceert glossy magazine TROEF

Mechelen, 8 september – Van 8 tot 14 september vragen we aandacht voor de Week van de Geletterdheid. Die staat dit jaar helemaal in het teken van (kans)armoede. De Week werd gisteren afgetrapt in Ninove, waar Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits de vrijwilligers van Teledienst bezocht. TV OOST maakte daar deze reportage over.
 

Speel je troeven uit

Vandaag is het Internationale dag van de geletterdheid, een initiatief van UNESCO. In het kader daarvan lanceren we het eenmalige glossy magazine TROEF. Dit magazine staat vol met herkenbare verhalen en handige tips over geletterdheid, gericht op mensen in (kans)armoede. TROEF laat zien hoe werken aan geletterdheid kansen biedt. Kansen om je troeven uit te spelen.

TROEF is geschreven in duidelijke taal, zodat het toegankelijk is voor iedereen. Het magazine wordt verdeeld binnen armoedeorganisaties. Het grote publiek kan TROEF vanaf vandaag lezen.
 

Lees TROEF

  • Lees en download TROEF hier.
  • Je kan ook een gedrukt exemplaar aanvragen door een mailtje te sturen naar sandra.pelgrims@linc-vzw.be. (Zolang de voorraad strekt!)
     

Meer informatie

Meer informatie over de Week van de Geletterdheid vind je op:

Datum: 
08/09/2017