Wablieft organiseert leeskringen

Wablieft wil alle lezers veel plezier laten beleven aan boeken. En wat is er leuker dan samen te praten over een boek, en in dialoog te gaan met een auteur? Wil jij graag een auteur van een Wablieft-boek ontmoeten? Vraag dan een leeskring aan bij Wablieft!

De leeskringen van Wablieft zijn gratis. Wablieft stuurt boeken op naar jouw groep. De mensen in de groep lezen het boek samen met de lesgever. Nadien komt de auteur langs voor een gesprek. Om de lesgever te ondersteunen, maakt Wablieft een handleiding, die binnenkort op de website staat.

Wablieft wil dit jaar 20 leeskringen organiseren in heel Vlaanderen. Groepen voor een leeskring bestaan het best uit ongeveer tien mensen. Enkele lezers meer of minder kan geen kwaad. Wil jouw groep graag een auteur op bezoek? Stuur dan een e-mail naar boeken@wablieft.be. Je mag ook bellen naar 015 466 509.

Laat ons weten welke auteur of auteurs je graag wil ontmoeten. Wij doen de rest. Let wel op: schrijvers hebben meestal een erg drukke agenda. Daarom is het handig als we meerdere namen van je krijgen. Een goede datum vinden, kan soms even duren. Wacht daarom niet te lang om een leeskring aan te vragen.
 

Datum: 
26/01/2012
Tags: