Vacature - Medewerker VISKA (gedetacheerde leerkracht)

medewerker VISKA - gedetacheerd leerkracht

De afdeling Hoger Onderwijs en Volwassenenonderwijs is op zoek naar een enthousiaste medewerker die wil werken rond het erkennen van competenties (EVC) voor de brede doelgroep van laaggeschoolde volwassenen in de opleiding aanvullende algemene vorming (AAV). Vertrouwdheid met het secundair volwassenenonderwijs en de opleiding aanvullende algemene vorming strekt tot aanbeveling.
 

Takenpakket

Het takenpakket van de medewerker bestaat uit:

  • Het opstellen van criteria voor de toetsing van de eindtermen voor de aanvullende algemene vorming in het secundair volwassenenonderwijs;
  • Het ontwikkelen van instrumenten voor EVC m.b.t. de aanvullende algemene vorming, eventueel op basis van aanpassingen van bestaande instrumenten voor vrijstellingen in de opleiding;
  • Het uittesten van de instrumenten bij 150 cursisten in verschillende centra voor volwassenenonderwijs met aanbod aanvullende algemene vorming in Vlaanderen, de instrumenten evalueren en hierover rapporteren.

Ervaring met het ontwikkelen en/of afnemen van de vrijstellingsproeven in de opleiding aanvullende algemene vorming is een pluspunt. De medewerker is in staat om de verantwoordelijkheid voor de diverse pijlers van de opleiding aanvullende algemene vorming op te nemen.
 

Aanbod

De functie kan voltijds of halftijds (in dit geval worden 2 gedetacheerde leekrachten geworven) ingevuld worden.
 

Plaats tewerkstelling

Departement Onderwijs en Vorming
Koning Albert II-laan 15, 1210 SINT-JOOST-TEN-NODE
 

Solliciteer nu

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer ten laatste op 31 augustus ‘s avonds.

Je stuurt het ingevuld sollicitatieformulier, samen met een kopie van je diploma, via mail naar sollicitaties.departement@ond.vlaanderen.be.
 

Meer info

Raadpleeg de volledige vacature op Vlaanderen.be.

 

Datum: 
26/06/2017