Training - Sterk aan het werk in de praktijk

ISW Limits ontwikkelde samen met de KULeuven, CBE Leuven-Hageland en Wonen en Werken in het kader van een ESF-innovatieproject “Sterk aan het werk”. “Sterk aan het werk” is een pakket van ondersteunend materiaal om met werkzoekenden uit kansengroepen te werken aan veerkracht en psychosociale vaardigheden.

ISW Limits kreeg echter verschillende vragen van lesgevers die op zoek waren naar meer houvast bij het aanpakken van dit thema. Sommigen willen meer achtergrond bij een aantal onderdelen en/of methodieken en zoeken ook naar de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vragen voor te leggen aan deskundigen rond mentale gezondheid.

Om hieraan tegemoet te komen organiseert ISW Limits een nieuwe training “Sterk aan het werk in de praktijk” voor begeleiders en lesgevers die met het “Sterk aan het werk”-materiaal aan de slag willen. Indien u zich in één van de bovenstaande situaties herkent, is dit aanbod misschien iets voor u.

Werkt u met deze doelgroep en heeft u interesse om het materiaal beter te leren en/of ervaringen uit te wisselen?

ISW Limits organiseert train-de-trainer sessies “Sterk aan het werk in de praktijk”. In deze sessie van één dag leren lesgevers en trajectbegeleiders om sterker te staan in het werken aan veerkracht en psychosociale vaardigheden bij kansengroepen. De sessie start met een theoretische uiteenzetting inzake psychosociale vaardigheden en in het aanleren hiervan. Vervolgens worden er een aantal oefeningen uit de cursusmap “Sterk aan het werk” voorgesteld en ingeoefend. Tot slot is er tijdens deze dag de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

Praktisch

Wanneer  

donderdag 26 januari 2012

Waar   

ISW Limits, Diestsesteenweg 52, 3010 Kessel-Lo

Aantal deelnemers

Max. 15 deelnemers (min. 10 deelnemers)

Prijs   

150 euro (inclusief broodjeslunch)

Inschrijven 

Inschrijven kan door te mailen naar info@iswlimits.be

Zijn er heel wat lesgevers of trajectbegeleiders in uw organisatie die interesse hebben in dit aanbod?

Een trainer van ISW Limits kan binnen uw organisatie een train-de-trainer sessie “Sterk aan het werk in de praktijk” komen geven.

 

Wilt u graag een aanbod doen voor deze doelgroep maar heeft u zelf geen trainers ter beschikking?

ISW Limits kan de cursus zelf ook in uw organisatie aanbieden.

Voor meer informatie over dit nieuwe aanbod, neem contact op met Anke.luts@iswlimits.be of 016 20 85 96.

 

Datum: 
06/12/2011
Tags: