Toll-net en Toll-communities: NT2-lesgevers zijn ook welkom

Toll-net, het netwerk van lesgevers, ICT-coördinatoren en pedagogische begeleiders uit de volwasseneneducatie start dit schooljaar weer met interessante communities. Het doel van de communities is het verbeteren van de competenties van de deelnemende lesgevers in het ontwikkelen van e-materiaal. Het ontwikkelde resultaat kan je nadien gebruiken tijdens de lessen, in een open leercentrum, om cursisten naast de cursus de mogelijkheid te geven om bij te leren of in een gecombineerd leren-traject.

Deelnemen aan de community betekent een interessant leerproces doorlopen samen met collega-lesgevers en ondersteund door coaches en bovendien resulteert het op een relatief korte tijd in een heleboel interessant lesmateriaal waarmee je onmiddellijk aan de slag kan! Deze communities staan uiteraard ook open voor de lesgevers die vorig jaar hebben deelgenomen. We willen erop wijzen dat NT2-lesgevers ook deel uitmaken van de doelgroep.

 

Programma

  • Najaar: communities voor NT2, initiatie computer en internet en rekenblad
  • Voorjaar: communities voor specifieke lerarenopleiding (SLO), beeldbewerking (digitale fotografie en beeldbewerking) en nijverheidstechnieken.

 

Meer info?

Meer info over Toll-net en deze communities vind je op www.toll-net.be.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan in op de website.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Ghislain De Bondt, ghislain.debondt@leerpuntzovl.be.

Datum: 
21/10/2011
Tags: