Theater van A tot Z brengt comedy voor anderstaligen

Foto: Fast Forward

Met het nieuwe theaterstuk 'Lachland' brengt Theater van A tot Z comedy voor Nederlands- én anderstaligen. Dit viertal doet u schuddebuiken van het lachen: zanger-cabaretier Lennaert Maes, acteur-regisseur Peter Schoenaerts, de Vlaams-Marokkaanse stand-upcomedian Latif Aït, en stand-upcomedian en NT2-docente Els Vertongen. Je kan het stuk vanaf deze maand in de Vlaamse zalen bekijken. 
   

Boek

Er is ook een boek verschenen bij de voorstelling: 'Lachland. Puzzels, raadsels en spelletjes voor wie van Nederlands houdt' (Uitgeverij Garant). Het boek kost 19 euro. Meer info vind je hier. Je kan het boek ontlenen in de Vocvo-bibliotheek.

 

Wablieft-prijs

Theatergroep Theater van A tot Z is genomineerd voor de Wablieft-prijs 2016. Jill Peeters en de bundel ‘Heerlijk helder in de zorg’ van Leen Haesaert (Hogeschool Thomas More) dingen ook mee naar de prijs voor duidelijke taal.
 

Meer info 

Op 9 november verscheen in 'Het Nieuwsblad' het artikel Zo leer je Nederlands met een lach over 'Lachland'.

Ook het VRT-journaal wijdde op 22 november een item aan de voorstelling: Lachland wil anderstaligen warm maken voor cultureel leven.

Meer informatie over 'Lachland' vind je op de website van Fast Forward. Wil je een voorstelling bijwonen? Check dan deze kalender.

 

Datum: 
21/11/2016