Studiedag - Sociale Media voor beginners

Blogs, Facebook en Twitter zijn dagelijkse kost in het huidige medialandschap. Ze hebben een invloed op het nieuws, ze nemen een prominente plaats in bij het netwerken én ze kunnen heel veel betekenen voor je organisatie. Uiteraard indien je weet hoe ze te gebruiken.

Op 17 januari organiseert de VVBAD met de steun van SCVO Pestalozzi daarom een studiedag ‘Sociale Media voor beginners’. In de voormiddag krijg je een theoretische uiteenzetting. Na de middag wordt dit in de praktijk omgezet. Tijdens de middag wordt er een broodjeslunch voorzien voor de deelnemers.

Docent

Jan Seurinck (@janseurinckis) is publieksmedewerker bij het Koggeproject van het VIOE, docent communicatiemedia en freelance communicatie-expert. Zijn lezingen worden wel eens inspirerend genoemd. Net zo goed zijn ze concreet en to the point, met praktische aanbevelingen en nuttige tips. Hij is een actief gebruiker van sociale media en werd door datanews uitgeroepen tot zesde twitteraar in België. Jan is blogger en actief gebruiker van Facebook. Met Linkedin is hij geen beste maatjes, maar dat is een persoonlijke kwestie.

Praktisch

Wat 

 Studiedag – Sociale Media voor beginners

Wanneer  

dinsdag 17 januari 2012, van 10 tot 17 u.

Waar  

SCVO Pestalozzi
Durletstraat 8
2018 Antwerpen

Inschrijven

Schrijf je hier in.

  

Datum: 
24/11/2011
Tags: