Ontdek de leeromgeving van 'Nieuw Leven'

Vocvo lanceert leeromgeving over 'Nieuw Leven'

In 2013 bracht Vocvo ‘Nieuw Leven’ uit, een humoristische soap voor anderstalige volwassenen die Nederlands leren. Nu lanceren we met veel trots een (herwerkte) leeromgeving over de soap.

 

Gratis toegankelijk

De leeromgeving werd grondig geüpdatet en is voortaan gratis toegankelijk. Je kan nu ook voor het eerst de soap 'Nieuw Leven' helemaal gratis bekijken op YouTube.

De website kwam tot stand in samenwerking met enkele educatieve medewerkers van de Centra voor Basiseducatie. De ontwikkelaars kregen hierbij ondersteuning van Toll-net.
 

Digitale oefeningen

Op deze website vind je digitale oefeningen bij de 8 afleveringen van de soap en bij het beeldboek 'Feest!'. Deze oefeningen zijn speciaal ontwikkeld voor cursisten van de centra voor basiseducatie (CBE), maar zijn ook bruikbaar binnen andere opleidingen.
 

Soap en lesmateriaal

We hebben besloten om al het lesmateriaal van 'Nieuw Leven' (de digitale handleiding, het scenario en foto’s) gratis aan te bieden via de leeromgeving. Daarnaast kan je ook alle afleveringen van de soap gratis bekijken op YouTube.

Meer info over 'Nieuw Leven' vind je hier.
 

Ontdek de leeromgeving

Je vindt de leeromgeving hier.
 

Datum: 
21/09/2017