Neem deel aan het uitwisselcafé

Neem deel aan het uitwisselcafé op de Vocvo-uitwisseldag!

Op 12 mei 2017 organiseert Vocvo haar tweejaarlijkse uitwisseldag. We merken dat er bij de lesgevers wat koudwatervrees bestaat om een sessie te geven. Naast workshops en presentaties, zal er daarom ook plaats zijn voor korte, informele uitwisselmomenten in de vorm van een gezellig uitwisselcafé.
 

Voorbeelden

Stel je even voor: een café met kleurrijke tafels waar je kan aanschuiven wanneer je er zin in hebt. Tafels vol met leuk materiaal en een ‘hippe’ lesgever (jij dus) die antwoorden geeft op vragen van nieuwsgierige lesgevers.

Wat is er zoals mogelijk? Dit zijn een aantal fictieve voorbeelden. Lesgever Liesbeth vertelt bv. op welke manier ze alfa-cursisten leert kloklezen. Ruben toont materiaal rond het uitwerken van een uitstap met MO-cursisten. Of wat dacht je van Marijkes tafel? Zij toont de YouTube-filmpjes die deel uitmaken van haar dagelijks lesmateriaal voor NT2-beginners. Een uitwisseltafel over een leuk zelfgemaakt NT1-leesboekje kan ook. Stuk voor stuk tafels om van te snoepen. Eenvoudig én uniek.
 

Praktisch

  • Je bepaalt zelf de invulling van je tafel. Het vraagt heel weinig voorbereiding vooraf. Breng enkel je laptop en lesmateriaal mee (dat mag ook digitaal) en vertellen maar!
  • Het uitwisselcafé is open in de voormiddag (van 11.30 tot 12.30 uur) en in de namiddag (van 13.30 tot 14.30 uur).
  • En om te eindigen: goed nieuws! Kom je je lesmateriaal toelichten in het uitwisselcafé? Dan mag je gratis deelnemen aan de uitwisseldag (maximaal 4 kandidaten per centrum).
     

Schrijf je in

Je inschrijven als begeleider voor het uitwisselcafé is niet meer mogelijk.

We nodigen alle bezoekers van de uitwisseldag wel hartelijk uit om deel te nemen aan het uitwisselcafé. Die vindt plaats in de voormiddag (van 11.30 tot 12.30 uur) en in de namiddag (van 13.30 tot 14.30 uur), in de auditoria op het gelijkvloers van De Finale in Antwerpen. Tot dan!


Meer info

Meer info over de Vocvo-uitwisseldag vind je hier.

 

Datum: 
22/03/2017