Neem deel aan ‘hallo politici live’

Op maandag- 21 en dinsdagavond 22 maart 2016 kunnen 200 burgers een (persoonlijk) gesprek aangaan met 24 politici over de thema’s ‘vluchtelingen en asielbeleid’ en ‘klimaat en energie’ in het Vlaams Parlement. De aanwezige politici zijn van het Vlaamse, federale én Europese beleidsniveau en actief betrokken bij deze thema’s. Het evenement heet ‘hallo politici live’ en is verbonden aan het gelijknamige platform ‘hallo politici’. Ryckevelde vzw en De Wakkere Burger zijn, samen met treecompany, de drijvende krachten achter ‘hallo politici’.
 

Politici, politiek commentatoren en mediawatchers

Naast 24 politici (waaronder Jan Peumans, Bart Tommelein, Meyrem Almaci en Kathleen Van Brempt) is er ook telkens een panel van politiek commentatoren / mediawatchers dat als afronding een analyse geeft van de hele avond. Het panel wordt geleid door Liesbeth Van Impe (Het Nieuwsblad) en bestaat uit Jan Hautekiet, Wouter Verschelden (NewsMonkey), Dave Sinardet (VUB) en Hendrik Vos (UGent).

Deelnemers kunnen een een-op-een-gesprek aangaan met de aanwezige politici en/of de gesprekken naar keuze meevolgen via een hoofdtelefoon.
 

Schrijf je in

Alle informatie en het inschrijvingsformulier staan op www.hallopolitici.be/live.

 

Datum: 
22/02/2016